Toimitusaika

Toimitusaika alkaa siitä, kun olemme saaneet maksusuorituksen tilauksesta. Toimitusaika on 1-5 työpäivää. Kaikki verkkokaupassa saatavilla olevat tuotteet ovat heti postitettavissa. Kauppias saa heti ilmoituksen tilauksesta ja tilaus postitetaan maksusuorituspäivänä tai viimeistään maksusuoritusta seuraavana arkipäivänä. Tilaukset lähtevät Postin kuljetukseen ma-pe klo 17.

Lähetys ei sisällä kuittia. Sähköpostiinne tuleva tilausvahvistus toimii kuittina ja takuutodistuksena. 

Jokaisesta tilauksesta lähetetään automaattinen tilausvahvistus sähköpostiosoitteesta lahetys[ät]sulatautoon.fi asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen heti tilauksen tapahduttua. Jos et ole saanut tilausvahvistusta, tarkistathan myös roskapostikansiosta.

Posti ja SmartPOST –pakettiautomaatti

  • Tilaajan ei tarvitse kantaa huolta pitkien pyyhkijänsulkien mahtumisesta pakettiautomaattiin. Sekä "Nouto Postista" että " toimitustapavalinnoissa toimitamme 60cm ja sitä pidemmät pyyhkijänsulat postituskotelossa tehdaspakkauksen kera. Postituskotelon kokoa on vuonna 2022 suurennettu, joten nykyiseen koteloon mahtuu ongelmitta pisimmätkin sulkamallit. Alle 60cm pyyhkijänsulat toimitamme pakkauskalvoon käärityssä tehtaan pakkauksessa.

  • Seurantatunnus lähetetään automaattisesti sähköpostiisi, kun tilaus on lähetetty.

  • Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Posti lähettää sähköisen saapumisilmoituksen tekstiviestinä ja sähköpostilla, kun paketti on noudettavissa.

  • Lähetys on noudettavissa 7 vuorokauden ajan. Posti lähettää neljäntenä säilytyspäivänä muistutustekstiviestin ja tarvittaessa on mahdollista ostaa lähetysseurantasivun kautta lisää säilytysaikaa.

  • Huom! Tarkista, että matkapuhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi ovat tilaushetkellä oikein. Matkapuhelinnumero voidaan kirjoittaa sekä normaalissa suomalaisessa muodossa että kansainvälisessä +358-muodossa. Matkapuhelimen suuntanumeron voi halutessaan erottaa muista numeroista välilyönnillä tai väliviivalla. Siirto-maksutavassa puhelinnumero pitää kuitenkin olla normaalimuodossa.

  • Yhteystietojasi ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointiin. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

Postitus (Posti)

Mikäli tilauksen tuotteiden loppusumma on alle 40€, ovat toimituskulut 3€ lukuun ottamatta maksutonta Nouto myymälästä toimitustapaa. Tilauksen tuotteiden loppusumman ollessa yli 40€, toimitamme tuotteet ilman toimituskuluja. Toimitushinnat koskevat toimituksia Suomeen.

Pienikokoisten lähetysten kirjepostitus

Kirjepostikriteerit täyttävät tilaukset, kuten pelkät takasulkatilaukset lähetetään kirjepostina, joten kassasivun "Nouto lähimmästä noutopisteestä tai pakettiautomaatista" tekstikentän voit jättää takasulkatilauksessasi tyhjäksi. Mahdollisesta kirjepostituksesta ilmoitetaan tilaajalle lähetettävässä lähetystiedot sisältävässä sähköpostissa. Kun kirje on postitettu, lähetämme tilaajan sähköpostiin lähetysilmoituksen lisäksi valokuvan kuoresta postitushetkellä. Kirjepostituksella ei ole vaikutusta tilauksen toimituskuluihin. 

Nouto myymälästä toimitustapa

Halutessasi voit tilata Nouto myymälästä toimitustavalla, jolloin toimituskuluja ei peritä. Ota yhteyttä yritykseen joko puhelimitse, sähköpostitse tai verkkokaupan oikean alakulman Jätä viesti painikkeen kautta joko ennen tai jälkeen tilauksen teon. Nouto myymälästä toimitustavassa on mahdollista maksaa myös käteisellä ja asiakas saa asianmukaisen kuitin ostoksestaan. Tällöin asiakkaan ei välttämättä tarvitse tehdä lainkaan itse tilausta verkkokaupassa. Kauppias varaa tuotteet, joten tuotteet eivät pääse tällä välin loppumaan. Verkkokaupan välittömästä läheisyydestä löytyy varmuudella sen verran ilmaista parkkitilaa, että kaupankäynti saadaan hoidettua.

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kauppaohjelmisto laskee automaattisesti oikean hinnan toimitukselle.

Maksutavat

Verifone

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9), joka on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki-, Visa- ja Mastercard-luottokorttimaksujen sekä mobiilimaksujen vastaanottajana tiliotteella näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut Suomen hälytinkauppa Halytin.com:lle, johon Sulatautoon.fi verkkokauppa kuuluu.

Paypal

Voit maksaa tilauksesi myös oman Paypal-tilisi kautta. Mikäli Paypalin kautta tehdyssä tilauksessa ei ole puhelinnumeroa, niin postipaketti toimitetaan lähimpään pakettiautomaattiin, koska puhelinnumeron puuttuminen mahdollisesti viivästyttää toimitusta postitoimipisteeseen, mutta pakettiautomaattiin toimitus sujuu normaalisti. Jos lähin pakettiautomaatti on merkittävästi kauempana kuin lähiposti, niin kauppias tiedustelee sähköpostilla puhelinnumeroa. 

Puhelinnumeron puuttuessa Postin lähettämä paketin saapumisilmoitus tulee ainoastaan tilaajan sähköpostiin ja Postin lähettämä tekstiviesti menee Sulatautoon.fi yrityspuhelinnumeroon. Tilaajalle lähetettävässä lähetys- ja seurantatiedot sisältävässä sähköpostissa tiedotetaan, mikäli Postin lähettämä paketin saapumisilmoitus tulee ainoastaan tilaajan sähköpostiin.

Ennakkomaksu, tilisiirto

Tehtyäsi tilauksen Ennakkomaksu tilisiirtona maksutavalla sähköpostiisi välittömästi saapuva tilausvahvistus sisältää ennakkolaskun, jossa näkyvän viitenumerollisen tilisiirtolomakkeen voi tulostaa ja maksaa tilauksen loppusumman tilisiirtolomakkeessa näkyvään tilinumeroon. Ennakkotilisiirrolla on viisi (5) päivää maksuaikaa, mutta mitä nopeammin laskun maksaa, sitä nopeammin tuotteet postitetaan. Jos laskua ei makseta eräpäivään mennessä, tilaus peruutetaan automaattisesti.

Yrityksen pankkitili on Nordeassa, joten Nordean asiakkailla maksusuoritus kirjautuu reaaliaikaisesti. Pankkiviiveen välttämiseksi voi muiden pankkien asiakkaat lähettää skannauksen/ruutukaappauksen maksusuorituksesta vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin.

Yritysasiakkaille, joilla on erillinen laskutuspalvelu, jonka vuoksi laskun hyväksymiskierto voi kestää, voidaan erillisellä sähköposti- tai puhelinpyynnöllä lähettää tilatut tuotteet, vaikka ennakkolaskua ei ole maksettu. Tällöin viitenumerollisen laskun eräpäivä on kahden viikon päästä tilauksesta.

Alennuskoodit

Joissakin yhteyksissä jaettavissa alennuskoodeissa on syytä huomioida, että mikäli asiakkaan saama alennuskoodi tai lahjakortti on sidottu johonkin ehtoon, kuten tiettyyn tilaussummaan, täytyy ehdon täyttyä tilausta tehdessä. Tilaukset, joissa ei ole noudatettu annettuja ehtoja, peruutetaan. Useita lahjakortteja tai alennuskoodeja ei voi yhdistää. Huomioithan myös, että alennuskoodit eivät koske mahdollisia toimituskuluja.

Tilauksen tehneille asiakkaille lähetetään parin viikon päästä tilauksesta arvostelusähköposti ja hyväksytystä arvostelusta tilaaja saa 5 € alennuskoodin kauppaamme. Tilaaja saa yhden kappaleen 5 € alennuskoodeja tilausta kohden, vaikka tilaaja arvostelisi useita samaan tilaukseen sisältyneitä tuotteita.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Takuuehdot

Tuotteilla on valmistajan takuu. Jotta takuu on voimassa, vaaditaan kuitti. Mikäli kuitti on kadonnut, voimme kadonneen tilalle toimittaa kuittikopion.

Tuotteiden palautus

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Pyyhkijänsulkaparin vaihdossa yritys postittaa uuden pyyhkijänsulkaparin veloituksetta. Sama pätee takasulkiin, joissa mahdollinen vaihto tapahtuu kirjepostilla.

Jos tuote palautetaan, yritys palauttaa kauppasumman tuotteen osalta täysimääräisenä asiakkaan tilille 15 päivän kuluessa tuotteen saavuttua yritykseen.

Postikulut (lähetys ja palautus) palautetaan tilaajalle, jos pyyhkijänsulat eivät sovi tarkoitettuun autoon asiakkaasta riippumattomasta syystä tai tuotteen laatuvirheen vuoksi.

Noutamatta jääneen tilauksen maksupalautuksessa vähennetään yritykselle koituneet postituskulut.

Tavaran palautuksessa pitää olla mukana kaikki paketissa olevat tuotteet. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Tavaran palautus lähetetään Postin välityksellä. Palautus voidaan hoitaa myös muun ennalta sovitun toimitustavan mukaan. Ennen palautusta ota yhteys yritykseen joko puhelimella tai sähköpostilla.

Verkkokaupan pyyhkijänsulkien hakuun liittyviä ohjeita

Verkkokaupan pyyhkijänsulat ovat ns. tarvikevaraosia. Pyyhkijänsulkien valmistajan mukaan kukin pyyhkijänsulkamalli sopii siihen automalliin, mitä verkkokaupan automallikohtaisessa sulkahaussa esitetään.

Auton rekisteröintipäivämäärän perusteella on normaalisti helppo valita oikea automalli. Rajatapauksissa on syytä huomioida, että automalliuudistuksen yhteydessä voi olla rinnan myynnissä sekä uusi että vanha automalli.

Pyyhkijänsulkahaussa tarvittavan auton vuosimallin voi tarkistaa mm. hansikaslokerossa olevasta katsastustodistuksesta tai verkkopankkitunnuksilla Liikennevirasto Traficomin sivustolta.

Traficomin sivustolla voi ilmaiseksi tarkistaa rekisterinumerolla minkä tahansa auton perustiedot, mistä on hyötyä silloin, jos uusittavat sulat tulee muuhun kuin henkilökohtaiseen autoon.

Sulkahaun pudotusvalikkoa käytettäessä on hyvä huomioida, että automallin alkamispäivämäärä on usein vain vuoden tarkkuudella, jotta pudotusvalikko pysyisi loogisessa järjestyksessä. Siksi sulkahaun pudotusvalikkoa käytettäessä kannattaa katsoa myös automallin edellisen sukupolven päättymiskuukausi. Sulat voidaan hakea myös klikkaamalla automerkkilogoja. Siellä usein ilmoitetaan automallin sekä alkamis- että päättymispäivä kuukauden tarkkuudella.

Automallin vuosiluvun perässä oleva nuoli --> tarkoittaa kyseisestä vuodesta tähän päivään saakka tai automallin uudempaan sukupolveen saakka, jos sellainen esitetään ruudulla. Vaikka automalli uudistuu, niin automerkkihaussa ei välttämättä ole uutta sivustoa automalliuudistuksille, jos edeltävän automallin sulat sopivat myös seuraajaan.

Verkkokaupan pyyhkijänsulkahaku on ajantasalla vuoden 2022 esiteltyihin automalleihin saakka.