Toimitusaika

Mikäli tilauksellasi on erikoiskiire, mainitsethan siitä tilauksesi yhteydessä.

Toimitusaika tuotteilla alkaa siitä, kun maksu on saapunut yrityksen tilille. Toimitusaika on 1-5 työpäivää. Normaalisti tuote postitetaan tilausta seuraavana työpäivänä tai jopa tilauspäivänä, mikäli verkkokaupan ylläpitäjän on mahdollistaa postittaa klo 17:ään mennessä (Posti on hyvin lähellä). Mikäli tuotteiden toimitus jostakin syystä viivästyy, ilmoitamme siitä asiakkaalle.

Lähetys ei sisällä kuittia. Sähköpostiinne tuleva tilausvahvistus toimii kuittina ja takuutodistuksena.

Jokaisesta tilauksesta lähetetään automaattisesti tilausvahvistus asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Jos tilausvahvistus puuttuu, niin otathan yhteyttä yritykseen.

Toimitustavat ja -hinnat

SmartPosti

 • Tilaamasi tuotteet toimitetaan valitsemaasi SmartPOST –pakettiautomaattiin.Katso lähin automaatti.
 • Seurantatunnus lähetetään automaattisesti sähköpostiisi, kun tilaus on lähetetty.
 • Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. SmartPOST-paketista saat sähköisen saapumisilmoituksen tekstiviestinä tai sähköpostilla, jotta voit noutaa pakettisi heti.
 • Lähetykset ovat noudettavissa vain 7 vuorokauden ajan, sen jälkeen ne palautuvat takaisin lähettäjälle.
 • Huom! Tarkista, että matkapuhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi ovat tilaushetkellä oikein. Perinteistä paperista saapumisilmoitusta ei enää toimiteta.
 • Yhteystietojasi ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointiin. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.
 • Huomioitavaa on, että 68 cm sulat mahtuvat pakettiautomaattiin mahtuvaan lähetyslaatikkoon, eli yli 68 cm pitkiä sulkia ei voida lähettää pakettiautomaattiin.
 • Postitus (Posti)

  Toimituskulut ovat kaikissa alle 50€:n tilauksissa 3€ lukuunottamatta maksutonta Nouto myymälästä tilaustapaa. Yli 50€:n tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja. Toimitushinnat koskevat toimituksia Suomeen.

  Kirjepostikriteerit täyttävät tilaukset lähetetään kirjepostina riippumatta siitä, mikä toimitustapa tilaukseen on valittuna. Tällöin tuote tulee suoraan asiakkaan postilaatikkoon kannettuna. Mahdollisesta kirjepostituksesta ilmoitetaan asiakkaalle, kun lähetys on postitettu.

  Sovittu toimitustapa

  Halutessasi voit etukäteen sopia yrityksen kanssa muusta tuotteiden toimitustavasta (esimerkiksi tuotteiden nouto henkilökohtaisesti). Ota yhteys yritykseen joko puhelimitse tai sähköpostitse ennen tilauksen tekoa. Kun muu toimitustapa on etukäteen sovittu yrityksen kanssa, tee tilaus ja valitse toimitustapapainike ”Ennalta sovittu, muu toimitustapa”. Tällöin Sinulta ei laskuteta vääriä toimituskuluja.

  Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kauppaohjelmisto laskee automaattisesti oikean hinnan toimitukselle.

  Takuuehdot

  Tuotteilla on valmistajan takuu. Jotta takuu on voimassa, vaaditaan kuitti. Mikäli kuitti on kadonnut, voimme kadonneen tilalle toimittaa kuittikopion.

  Tuotteiden palautus

  Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

  Jos tuote palautetaan, yritys palauttaa rahat asiakkaan tilille 15 päivän kuluessa tuotteen saavuttua yritykseen. Asiakaspalautuksessa pitää olla mukana kaikki paketissa olevat tuotteet mukaan lukien kuitti. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Asiakaspalautus on pakattava hyvin. Asiakaspalautus lähetetään Matkahuollon tai Itellan välityksellä. Palautus voidaan hoitaa myös muun ennalta sovitun toimitustavan mukaan. Ennen palautusta ota yhteys yritykseen joko puhelimella tai sähköpostilla.

  Maksutavat

  Ennakkomaksu, tilisiirto

  Lähetämme tuotteet maksun saavuttua tilillemme. Www-selaimessa näkyy tilisiirtolomake, jonka voit tulostaa ja maksaa tilauksen loppusumman tilisiirtolomakkeessa näkyvään tilinumeroon. Ennakkotilisiirrolla on viisi (5) päivää maksuaikaa. Jos laskua ei makseta eräpäivään mennessä, tilaus peruutetaan automaattisesti.

  Paypal

  Voit maksaa tilauksesi myös oman paypal-tilisi kautta.

  Checkout

  Maksu pankkipainikkeilla

  Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

  Joustoraha -palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille ja maksimissaan 1000 euron ostoksiin.

  Everyday -verkkomaksu on tarkoitettu yli 18-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille ja maksimissaan 1000 euron ostoksiin. Asiakas saa keskimäärin 45 vuorokautta kulutonta maksuaikaa tilaukselleen.

  Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

  Maksut luottokorteilla

  Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokunnan korteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy. Checkoutin kautta maksu on mahdollista myös osamaksulla Joustorahalla, mobiilimaksamisella, Neocard-luottokortilla ja APE-Kukkarosta.

 • Osuuspankki
 • Paikallisosuuspankki
 • Sampo Pankki
 • Tapiola
 • S-Pankki
 • Ålandsbanken
 • Aktia
 • Säästöpankki
 • Handelsbanken
 • Joustoraha
 • Mobiilimaksaminen
 • Neocard
 • APE-kukkaro
 • EVERYDAY
 • Tutustu tästä Checkout palveluun

  Alennuskoodit

  Tarjouskirjeissä, tilausten yhteydessä tai esim. Facebook-sivullamme jaamme asiakkaillemme säännöllisesti erilaisia alennuskoodeja. Mikäli asiakkaan saama alennuskoodi tai lahjakortti on sidottu johonkin ehtoon, kuten tiettyyn tilaussummaan, täytyy ehdon täyttyä tilausta tehdessä. Tilaukset, joissa ei ole noudatettu annettuja ehtoja, peruutetaan. Useita lahjakortteja tai alennuskoodeja ei voi yhdistää. Huomioithan myös, että alennuskoodit eivät koske mahdollisia toimituskuluja.

  Pidätämme oikeudet muutoksiin.

  • SmartPOST
   SmartPOST
  Uutiskirje